E-bench producten:

Om de online energiebeheertool E-bench te ondersteunen hebben wij nog andere producten ontwikkeld zoals een datalogger en een communicatiemodule.
 

De communicatiemodule:


De E-monitor is hèt communicatiemiddel ten behoeve van de Facilitaire Dienst. Met de E-monitor kunt u de energieverbruiken van uw gebouw en andere organisatiegebonden gegevens terugkoppelen aan de gebouwgebruikers en/of de bezoekers.
Meer over de E-monitor

 

Datalogger:


Voor E-bench is een speciale datalogger ontwikkeld waarmee u automatisch de verbruiken kunt registreren. Naast de energieverbruiken kunt u hiermee ook binnentemperatuur, CO2 niveau en andere zaken registreren.

 

Mobiele versie E-bench:


Voor E-bench is een mobiele versie ontwikkeld waarmee u ter plaatse de standen kunt opnemen via bijvoorbeeld een PDA welke beschikt over internet. Het voordeel van deze mobiele versie is dat u ter plaatse een terugmelding krijgt of de opgenomen standen overeenkomen met de verbruiken uit voorgaande perioden. De PDA-versie is voor gebruikers van E-bench gratis te gebruiken. Let op: het gaat alleen om de software welke online staat, de PDA is niet inbegrepen.

Voor meer informatie over deze producten kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier.